Meistä

Ajatus yrityksestä on lähtenyt halustamme kehittää ja tuottaa lastensuojelun tarpeita vastaavia avohuollon palveluja.

Olemme kokeneet työskentelyn lasten ja perheiden kanssa mielekkääksi ja haasteelliseksi. Palkitsevinta työssämme on ollut asiakkaiden elämäntilanteissa tapahtuneet konkreettiset onnistumiset.

Olemme työskennelleet sosiaalialalla, niin kunta kuin yksityisellä sektorilla yhteensä yli 30 vuotta. Työtämme ohjaavat mm. lastensuojelulaki ja sosiaalialan ammattietiikka. Työkokemuksemme kautta lastensuojeluprosessin tuntemus on vahvaa. Olemme ylläpitäneet osaamistamme täydennyskoulutuksilla vuosien mittaan, joita ovat mm. perhearviointi-, lastensuojelun edunvalvoja- ja MIM vuorovaikutushavainnoinin koulutukset.

Työskentelyssämme eettisyys ja ihmisen kunnioitus ovat keskeisessä asemassa. Uskomme yksilön kykyyn muuttua ja saada aikaan muutoksia elämänhallinnassaan, kun tarjottu tuki on oikea-aikaista ja suunnitelmallista. Pyrimme työskentelyssämme keskittymään perhetilanteiden kokonaisuuksiin samalla huomioiden yksilöiden tarpeet. Lapsen tarpeet ovat keskiössä silloinkin, kun työskentely on keskittynyt vanhemman elämänhallinnan eri osa-alueisiin. Työskentelytapamme on läpinäkyvää ja lahjomatonta: emme tiedä lopputulosta ennen kuin työ on tehty.

Tutustu meihin paremmin

Katri Gauffin, Erikoissosiaalityöntekijä (VTL)
Sanna Talvio, perhekuntouttaja, Sosionomi (AMK)

Sanna Talvio & Katri Gauffin

Sanna Talvio & Katri Gauffin

Teemme yhteistyötä erikoispsykologi (PsL) Päivi Oravaisen kanssa. Pitkän työkokemuksen omaava Päivi on kouluttautunut myös kognitiivisen psykoterapian psykoterapeutiksi. Psykologipalveluista sovitaan perhekohtaisesti.

%d bloggaajaa tykkää tästä: